Over Nomad PC Shop

Bij Nomad PC Shop bouwen we jouw pc op maat, met de beste componenten.

Nomad PC Shop bouwt voornamelijk computers op maat. Bij NOMAD geloven we erin dat de beste ‘Personal Computer’ voldoet aan ‘Personal Needs’.  In ons vast assortiment vindt u onder andere Notebooks, Desktop PC’s, Mini-PC’s en All-in-one systemen.  Deze systemen zijn te verkrijgen zoals voorgesteld of kunnen verder aangepast worden naar wens. Heeft u meer geheugen nodig? Meer opslagruimte? Meer RAM geheugen? allemaal mogelijk! Wij selecteren zorgvuldig de beste componenten en hardware voor uw pc voor een optimale werking. Naast onze eigen computers bieden we ook een selectie producten aan van globale merken. 

NOMAD PC SHOP

Nomad PC Shop is ontstaan vanuit een passie voor Computers, Gaming en Beeldbewerking. Laat me zeggen dat ik op gebied van Tech, een klein beetje een ‘Nerd’ ben. Ik sleutel graag aan computers en hou van de esthetiek van mooi design, waarom dan niet mijn passie uitoefenen als een echte professional. Naast de produkten in onze shop kan u ook terecht bij mij voor webdesign. Deze site werd gebouwd door Nomad Webdesign.

Nomad "Ultrabook" N151

Onze passie vind je vooral terug in onze ‘Eigen Computers’. Hier laten we onze passie volledig los. Elke klant is uniek en dus bouwen we voor u de computer die aan uw persoonlijke eisen en noden voldoet. We proberen van deze systemen echte ‘Eye-catchers’ te maken die bovendien ook topprestaties neerzetten. Weg met saaie grijze bakken die je het liefst zo ver mogelijk onder je bureau verstopt. Wil je graag jouw eigen Computer laten bouwen? Geef ons een budget en we sturen jou een ontwerp op maat. Bedrijfskleuren integreren, bedrijfslogo laseren? Geen probleem!

Wie ben ik

Mijn naam is Ricky, ik studeerde in 2000 af in de vrije grafische kunsten en fotografie. Mijn ervaring met Computers is vooral met workstations voor beeldbewerking maar met een 14 jarige zoon die gek is van gaming ben ik ook erg up-to-date wat spelcomputers betreft. (en Ja, zelf ben ik stiekem ook wel dol op gamen)

Ricky Oudermans, Nomad PC Shop, Desktop, workstation, gaming

Ricky Oudermans

NOMAD Custom Computers